Locatie

Unit 13 heeft alle mogelijkheden voor een compleet verzorgde dag voor jong en oud, geheel in Unit 13 stijl! Wij bieden de mogelijkheid voor zowel Airsoft als Lasertag.

 

Battlefield - The City (speelveld NR 1)

Onze speelarena biedt de mogelijkheid voor zowel airsoft als laser-tag. Deze is zodanig ingericht dat er diverse spannende scenario’s neergezet kunnen worden.
De speelarena is geschikt voor zowel de beginnende speler als de gevorderde hardcore gamer! Bij een bezoek aan onze arena krijgt u het gevoel dat u door een echte stad loopt, waar het gevaar achter iedere hoek kan schuilen. Rook, licht en geluidseffecten dragen bij aan een nog intensere beleving tijdens uw missie!

Download hier de Tactical Battlemap!

 

Battlefield - Downtown (speelveld NR 2)

Dit speelveld heeft onder meer een Casino, Chinatown, Museum en een CQB woonblok wat dit deel van de stad een echte uitdaging maakt!
Kleine steegjes en veel hoekjes houden je scherp. Ook hier hebben we rook en geluids effecten om de beleving af te maken.

 

Safe-zone

In de safe-zone begint uw avontuur. Hier wordt u voorzien van de juiste uitrusting aan de verhuur balie. Tevens kunt u hier terecht voor diverse extra’s om nog beter uitgerust en voorbereid te zijn op de spannende uren die gaan volgen. Door de gehele safe-zone staan voldoende tafels banken en stoelen om u klaar te maken voor de komende missie en om na de missie lekker te relaxen.

Ook zijn er voldoende stopcontacten voorzien voor het opladen van accu’s van spelers die van eigen uitrusting voorzien zijn. De catering is tevens te bereiken, voor een hapje en een drankje!

 

Unit 13 Airsoft Shop Sittard

In de Unit 13 Supply Shop kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om uw airsoft skirm of laser-tag avontuur goed te doorstaan. Vanuit ons magazijn wordt meerdere malen per week de voorraad aangevuld zodat u ook hier terecht kunt voor al uw gear! Neem een kijkje op onze webshop voor een impressie van ons assortiment.

 

Unit 13 Eetcafé

In onze veldkeuken kunt u niet alleen terecht voor heerlijke vers gebakken burgers maar kunt u ook kiezen uit een uitgebreide menukaart. Natuurlijk is onze veldkeuken in gepaste stijl met uw dag vol actie spanning en avontuur! Altijd geopend bij een evenement, wat het mogelijk maakt om voor, tijdens en na de game een hapje en drankje te doen. Klik hier voor meer info.