Wat is Airsoft

Airsoft is een game simulatie sport waarbij u gebruik maakt van realistisch uitziende replica's. Teams strijden tegen elkaar maar in plaats van echte munitie worden er 6mm balletjes gebruikt.

Deelname aan onze Airsoft evenementen is uitsluitend 18+

(10+ Spelers)
Prive Events

Besloten evenement ideaal voor bedrijfsfeesten, vrijgezellen verjaardagen en vrienden onder elkaar. Geschikt voor middelgrote groepen.
Dit is niet geschikt voor kleine groepen (Minder als 10 man)

Meer informatie

(<10 Spelers)
Open Evenementen

Bij deze airsoft evenementen is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen. van af 18 jaar,
tegen voordelige prijzen. Ideaal voor kleine groepen!
U kunt u zich hier makkelijk als individueel voor boeken.

Meer informatie

Wat is Airsoft?

Airsoft is een game simulatie sport waarbij u gebruik maakt van realistisch uitziende replica’s. Teams strijden tegen elkaar maar in plaats van echte munitie worden er 6mm balletjes gebruikt. Deze sport staat bekend om zijn realisme. Dit aspect is waar Unit 13 ook een grote focus op legt.
Tijdens de airsoft games dient u dan ook uiteenlopende missies te volbrengen en te voorkomen dat uw tegenstander zijn doel bereikt.
Samenwerking, tactiek en strategie zijn heel erg belangrijke aspecten van deze sport.

Eigen gear

Heeft u eigen gear en wilt u graag eens een dag bij Unit 13 een airsoft skirm volgen? Dan is dat geen probleem. Unit 13 bied u de mogelijkheid over verschillende arrangementen. Deze bestaan uit verschillende opties waar u uit kunt kiezen.

Wetgeving

Al enige tijd is de sport toegestaan in Belgie.

Vanaf 2013 is de airsoft ook in Nederland toegestaan. In alle landen zijn er wel strikte voorwaarden tot het uitoefenen van de sport. Dit is per land dan ook weer anders bepaald. Meer info over de Nederlandse wetgeving en regels kunt u vinden op www.nabv.nl.

Winkel

Ook is onze firma gespecialiseerd in verkoop van alles wat met de Airsoft sport te maken heeft. Bezoek onze webshop en ervaar zelf de wereld van de Airsoft!
Neem een kijkje!